Kunststof op maat Wij maken kunststof producten op maat

Kunststof Lastechniek Verbakel maakt kunststof producten op maat volgens uw wensen en behoefte. Middels de techniek van het kunststof lassen vervaardigen wij complete kunststof producten uit polyethyleen (PE) of polypropyleen (PP). Van eenmalige productie tot serieproductie staan wij u bij van advies en ontwerp tot uiteindelijke productie.
 

Maatwerk in kunststof

 
Elke behoefte is weer anders. Daarom maken wij kunststof producten op basis van de eisen en behoefte van onze klanten. Het gebruik van materialen als polyethyleen en polypropyleen stelt ons in staat aan welhaast alle behoeften en eventuele wettelijke eisen te voldoen. KLV kan welhaast elke uitdaging in het vervaardigen van kunststof producten aan.
Lees hier hoe wij maatwerk in kunststof leveren
 
 
Kunststof tanks op maat gemaakt
Vaak wordt ons gevraagd om kunststof tanks te maken die voldoen aan specifieke eisen
van onze klanten. Wij hebben daar veel ervaring in en we doen dat graag en goed. Of het nu gaat om grote of kleine kunststof tanks, om 1 tank of meerdere tanks, wij verzekeren u van een kwalitatief perfecte kunststof tank tegen een zo scherp mogelijke prijs.
Lees hier alles over het vervaardigen van kunststof tanks op maat 
 
 

Kunststof bakken op maat gemaakt

Ook al zo’n product waar veel vraag naar is en waarbij vaak specifieke afmetingen of eisen een rol spelen. Wij maken kunststof bakken op maat uit PE of PP. Vraag gerust een offerte aan, wij staan in voor kwaliteit tegen een zo scherp mogelijke prijs.
Lees hier alles over het vervaardigen van kunststof bakken op maat 

Kunststof vijverbakken op maat gemaakt.

Een specifiek product voor een specifieke markt. Wij maken vijverbakken en compleet ingerichte vijvers met vijverfilters uit kunststof. Dat kan gaan om relatief kleine vijverbakken voor semiprofessionele kwekers maar wij maken ook zeer grote professionele vijvers en vijverbakken uit kunststof.
Lees hier alles over het maken van kunststof vijverbakken en vijvers 
 

Kunststof putten op maat gemaakt.

Putten vervaardigd uit PE of PP kunststof in allerlei maten en soorten. Wij maken ze precies naar uw wensen en denken graag mee over de best mogelijke uitvoering. Met onze jarenlange ervaring in kunststof lassen weten wij alles over het vervaardigen van kunststof putten.
Lees hier alles over het vervaardigen van kunststof putten op maat
 

Kunststof Lastechniek Verbakel: uw partner in kunststof lassen

Laat ons uw partner zijn voor het vervaardigen van uw producten in kunststof. Met een jarenlange ervaring in het kunststof lassen van PE en PP maken wij uw kunststof producten en apparaten in stuk- of serieproductie. Neem contact op voor advies of een scherpe offerte
Neem contact op voor advies of een scherpe offerte