zwembad of vijver
Geplaatst op: | Categorie:

Kunststoflassen Verbakel (KLV) is gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk zwembaden uit één stuk. We vervaardigen deze uit hoogwaardige kunststof. Het resultaat is een vrijwel onverwoestbaar zwembad.

U kunt er zeker van zijn dat uw droomzwembad levenslang lekvrij is en vrijwel onderhoudsarm. Creëer samen met ons uw droomzwembad voor binnen of buiten!

Onbeperkte mogelijkheden
De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt: kies uw afmetingen en vormen naar wens, van lengte en breedte tot gespecialiseerde trapontwerpen. Niet alleen is het materiaal milieuvriendelijk, het is ook bestand tegen UV, wat betekent dat de kleur van uw zwembad niet vervaagt! Dankzij een kort bouwproces heeft u uw zwembad in een mum van tijd klaar voor gebruik.

Jarenlange ervaring
Bij ons wordt u niet beperkt door de grenzen van traditionele zwembaden. Kunststoflassen Verbakel brengt jarenlange ervaring mee naar elk project dat we ondernemen. Bent u op zoek naar een duurzaam en makkelijk te onderhouden privé-zwembad dan heeft Kunststoflassen Verbakel de maatwerk oplossing voor u.

alt tag text


Wednesday March 1st, 2023
Terug