PP lassen –lassen en producten van polypropyleen

Wij lassen polypropyleen en maken complete producten uit polypropyleen (PP). Of het nu gaat om eenmalige producten of seriematige PP producten, Kunststof Lastechniek Verbakel staat voor u klaar. Met een jarenlange ervaring in het lassen van kunststof en een verscheidenheid aan lastechnieken lassen en vervaardigen wij complete producten uit polypropyleen.
 
 
PP lassen als oplossing voor uw kunststof producten

Polypropyleen is één van de beste kunststoffen om te lassen. Polypropyleen of polypropeen zoals het tegenwoordig ook genoemd wordt is een thermoplast wat inhoudt dat deze kunststofsoort vervormbaar en plooibaar is na verhitting. Daarom is PP een ideale kunstof om te lassen. Polypropyleen bezit daarnaast bijzonder goede eigenschappen die voor vele producten doorslaggevend kunnen zijn. Zo heeft PP een grote bestendigheid tegen chemische aantasting en is het bacterie werend. Ook is polypropyleen bijzonder sterk en blijft het drijven op water wat de reden is dat je PP vaak tegenkomt voor toepassingen op het water.

Wij maken uw kunststof producten in PP

Wij vervaardigen complete kunstof producten uit PP. Dat doen wij middels diverse PP lastechnieken. Wij lassen PP platen op en tegen elkaar, maar kunnen ook net zo makkelijk ronde vormen en buizen lassen van PP. De mogelijkheden zijn welhaast onbeperkt en het maakt niet uit of het om een eenmalige productie of serieproductie gaat, KLV staat altijd voor u klaar.
 
Advies in polypropyleen lassen

Kunststof Lastechniek Verbakel is een bedrijf met een jarenlange ervaring in kunststof lassen waarbij het lassen van PP een belangrijke plaats inneemt. Voordat wij uw eenmalige of seriematige productie van kunststof producten ter hand nemen geven wij u graag advies over de toepassing van het meest geschikte materiaal en de eventuele constructie. Ook in de ontwerpfase kan u een beroep op ons doen.
 

De eigenschappen van polypropyleen

Polypropyleen is een hoogwaardige kunststof met een aantal bijzondere eigenschappen die van groot belang kunnen zijn voor uw kunststof eindproduct.
Lees hier alles over de eigenschappen en voordelen van PP als kunststof

Kunststof Lastechniek Verbakel: uw partner in kunststof lassen

Laat ons uw partner zijn voor het vervaardigen van uw producten in kunststof. Met een jarenlange ervaring in het kunststof lassen van PE en PP maken wij uw kunststof producten en apparaten in stuk- of serieproductie.
Neem contact op voor advies of een scherpe offerte