Kunststof maatwerk Fabricage van kunststof producten op maat

 

Maatwerk in kunststof, dat is precies wat wij bieden. Van advies en begeleiding tot een volwaardig kunststof product gemaakt op maat van uw wensen en toepassingen. Neem contact met ons op voor een prijsopgave en u ontvangt een offerte op maat.
 

De juiste materiaalkeuze

Wij vervaardigen kunststof producten uit PE en PP, op maat en behoefte van de klant. Maar welke kunststofsoort is nu het beste voor uw product? Laat ons u adviseren. Misschien denkt u wel aan PVC, daarin kunnen wij u ook van dienst zijn. Maar meestal zijn polyethyleen en polypropyleen de betere materialen.
 

Goedkoop fabricageproces door kunststof lassen

De meeste mensen denken bij het vervaardigen van kunststof producten aan kunststof gieten maar vele kunststof producten kunnen moeilijk gegoten worden. Daarbij komt dat het spuitgieten van kunststof alleen interessant is in grote oplagen. Wanneer het gaat om stuk productie of een kleinere seriematige productie is kunststof lassen een veel betere en goedkopere oplossing.
 

Prijzen van kunststof maatwerk

Wanneer u al een ontwerp of tekening heeft van uw product dan kunnen wij daar snel een scherpe prijsopgave voor maken. Ook wanneer u nog geen vastomlijnd ontwerp heeft weet u bij ons snel wat u mag verwachten. Wij adviseren en helpen u met uw ontwerpvraagstukken. Neem gerust contact op, wij zijn er om u te helpen.
 

Eenmalig, kleine series of grote aantallen

Of het nu gaat om een eenmalige opdracht, een seriematige productie of het maken van kunststof producten in grotere aantallen, u bent bij ons aan het juiste adres. Kunststof Lastechniek Verbakel beschikt over een flexibele productiecapaciteit die efficiënt kan inspelen op kleine en grote ordervolumes. Kunststof maatwerk is onze specialiteit en dan maakt het niet uit of het om 1 of 1000 producten gaat.
 

Laat ons u adviseren

Veel hangt af van het juiste ontwerp, de juiste materiaalkeuze en de juiste constructiewijze. Met onze jarenlange ervaring weten wij alles over kunststof lassen en het vervaardigen van kunststof producten op een efficiënte en doeltreffende wijze.
 

Kunststof Lastechniek Verbakel: uw partner in kunststof lassen

Laat ons uw partner zijn voor het vervaardigen van uw producten in kunststof. Met een jarenlange ervaring in het kunststof lassen van PE en PP maken wij uw kunststof producten en apparaten in stuk- of serieproductie. Neem contact op voor advies of een scherpe offerte.
Neem contact op voor advies of een scherpe offerte