Kunststof tanks op maat fabricage kunststof tanks

Wij maken kunststof tanks en kunststof opslagtanks op maat van uw behoefte. Middels de techniek van het kunststof lassen kunnen wij alle maten en soorten kunststof tanks vervaardigen, zowel uit PP als uit PE. Neem contact met ons op voor een scherpe prijsopgave.
 

Maatwerk in kunststof tanks, van advies tot productie

Het gaat erom dat de door u benodigde kunststof tank precies voldoet aan uw wensen en behoeften. Daarom adviseren wij u al graag vanaf de ontwerpfase. De juiste materiaalkeuze, specifieke constructievereisten, de aanduiding van bevestigingspunten, het zijn allemaal zaken die een rol spelen. Kunststof Lastechniek Verbakel adviseert u graag en goed. Maatwerk is nu eenmaal ons handelsmerk.
 

Van eenmalige opdrachten tot serieproductie

Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of om het vervaardigen van meerdere kunststof tanks, u bent bij ons aan het juiste adres. Omdat onze productiecapaciteit zeer flexibel is ingericht kunnen wij alle soorten en maten kunststof tanks en kunststof opslagtanks fabriceren. Minstens zo belangrijk is natuurlijk dat wij met onze jarenlange ervaring in de fabricage van kunststof tanks instaan voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.
 

Prijzen kunststof tanks op maat

Wilt u een scherpe prijsopgave voor het vervaardigen van uw kunststof tanks, neem dan contact op met Kunststof Lastechniek Verbakel. Op basis van uw technische eisen en afmetingen ontvangt u snel een scherpe prijs voor uw kunststof tank of opslagtank.
 

PE, PP of PVC tanks

Wij vervaardigen kunststof tanks uit polyethyleen en polypropyleen. Ook voor PVC tanks kunt u bij ons terecht. In de meeste gevallen biedt polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP) echter de beste oplossing. Laat ons u adviseren over de juiste materiaalkeuze van uw kunststof tanks.
 

Kunststof Lastechniek Verbakel: uw partner in kunststof lassen

Laat ons uw partner zijn voor het vervaardigen van uw producten in kunststof. Met een jarenlange ervaring in het kunststof lassen van PE en PP maken wij uw kunststof producten en apparaten in stuk- of serieproductie.
Neem contact op voor advies of een scherpe offerte