Kunststof bakken op maat iedere kunststof bak op maat gemaakt

Kunststof bakken zijn er in allerlei maten en soorten. Veel kunststof bakken zijn beschikbaar in standaardmaten. Maar als het gaat om speciale bakken voor specifieke doeleinden dan vervaardigen wij u kunststof bakken op maat van uw wensen en eisen.
 

Maatwerk in kunststof bakken door kunststof lassen

KLV levert u precies de kunststof bakken voor uw behoefte. Dat is wel wat anders dan een standaard plastic bak. Onze bakken worden op maat gelast uit polyethyleen of polypropyleen. Zoekt u speciale afmetingen van kunststofbakken of uitvoeringen die precies voldoen aan uw toepassing? Dan maken wij die kunststof bakken precies op maat naar uw wensen. Wij gebruiken verschillende kunststof lastechnieken afhankelijk van het materiaal en de gewenste constructie.
 

Is dat duur zo’n kunststof bak op maat?

Dat valt reuze mee. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van kunststof producten op maat. Wij maken uw kunststof bakken op basis van kunststof lastechniek, een methode die ons in staat stelt om maatwerk te leveren zelfs in zeer kleine oplagen. Laat ons gerust een offerte maken voor uw kunststof bakken. U ontvangt dan een scherpe prijsopgave op basis van uw behoefte.
 

Ook een advies op maat

Wij helpen u graag met het ontwerp van uw kunststof bakken. Het vertalen van uw wensen en eisen in de juiste constructie van uw kunststof bakken, daar gaat het om. Laat ons u adviseren. Met onze jarenlange ervaring in de vervaardiging van kunststof bakken kunnen wij u zeker van dienst zijn.
 

Keuze van materialen

Wij vervaardigen kunststof bakken in PP (polypropyleen) en PE (polyethyleen). Ook wanneer u op zoek bent naar plastic bakken van PVC kunnen wij u van dienst zijn. In de meeste gevallen adviseren wij echter het gebruik van polypropyleen of polyethyleen vanwege de bijzondere eigenschappen van deze kunststoffen.
 

Prijzen op maat gemaakte kunststof bakken.

De prijs van de door u gewenste kunststof bakken is afhankelijk van een aantal factoren. Natuurlijk spelen de afmeting, eventuele specifieke voorzieningen en bepaalde constructie eisen een belangrijke rol. Ook de ordergrootte speelt een rol, maar u kunt bij ons al terecht voor stuk productie van kunststof bakken. Onze productiemethode is zeer flexibel en de techniek van kunststof lassen stelt ons in staat om goedkoop en efficiënt kleine productievolumes te verwerken.
 

Kunststof Lastechniek Verbakel: uw partner in kunststof lassen

Laat ons uw partner zijn voor het vervaardigen van uw producten in kunststof. Met een jarenlange ervaring in het kunststof lassen van PE en PP maken wij uw kunststof producten en apparaten in stuk- of serieproductie.
Neem contact op voor advies of een scherpe offerte