Vijverbakken op maat Wij maken vijverbakken volgens uw wensen

Wij maken uw kunststof vijverbakken op maat. Of het nu gaat om relatief kleine vijverbakken voor de semiprofessionele markt of grote vijverbakken voor professionele viskwekers, KLV maakt voor elke specifieke behoefte en toepassing de juiste vijverbak.
 

Kunststof lassen van vijverbakken

Wij zijn gespecialiseerd in het kunststof lassen. Door deze lastechniek kunnen wij allerlei kunststof producten vervaardigen op maat van de behoefte en wensen van onze klanten. Op het gebied van vijvers en vijverbakken hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd in de afgelopen jaren. Kunststof vijverbakken en vijvers behoren dan ook tot één van onze belangrijkste productgroepen.
 

Vijverbakken uit HDPE

Wij maken vijvers en vijverbakken uit HDPE of PP. Vooral de HDPE vijverbakken zijn populair bij vele van onze klanten. De voordelen van HDPE ten opzichte van polyester vijverbakken zijn groot. De kwaliteit van kunststof HDPE vijverbakken verslaat die van ouderwetse polyester vijverbakken. De lange levensduur, de relatief lage kosten, de onderhoudsvriendelijkheid en de zeer ruime temperatuurverschillen die HDPE kunststof kan verdragen spreken in het voordeel van kunststof vijverbakken en vijvers van HDPE.
 

Op maat van uw wensen

Wij maken uw kunststof vijverbakken op maat van uw specificaties. Afmetingen, specifieke uitvoeringen of voorzieningen, wij zorgen voor een kunststof vijver of vijverbak die precies voldoet aan uw specifieke wensen.
 

Prijzen van kunststof vijverbakken en vijvers

Door onze jarenlange ervaring in de vervaardiging van kunststof vijverbakken en vijvers zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige vijverbakken te maken tegen relatief lage kosten. Vraag een prijsopgave aan en u zult aangenaam verrast zijn.
 

Van advies en ontwerp tot productie

U kunt bij ons terecht vanaf het eerste advies en ontwerp. Materiaalkeuze, specifieke constructiewijzen of uitvoeringseisen, maak gebruik van onze specialistische kennis en ervaring in de vervaardiging van kunststof producten op maat en vijverbakken en vijvers in het bijzonder.
 

Kunststof Lastechniek Verbakel: uw partner in kunststof lassen

Laat ons uw partner zijn voor het vervaardigen van uw producten in kunststof. Met een jarenlange ervaring in het kunststof lassen van PE en PP maken wij uw kunststof producten en apparaten in stuk- of serieproductie.
Neem contact op voor advies of een scherpe offerte