Kunststof putten Op maat gemaakte putten van kunststof

Kunststof Lastechniek Verbakel maakt kunststof putten op maat van uw specificaties. Wij gebruiken verschillende kunststof lastechnieken om uw putten te vervaardigen. U kunt daarbij kiezen uit verschillende materialen. Van advies en ontwerp tot productie zijn wij graag uw partner in de vervaardiging van kunststof putten.
 

Kunststof putten in verschillende kunststofsoorten

Wij vervaardigen kunststof putten uit polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). Eventueel kunt u kiezen voor PVC maar deze kunststofsoort biedt meestal niet de kwaliteit die u van PP of PE kan verwachten. Wat polyethyleen betreft kunt u kiezen uit LDPE en HDPE kunststof. Elke kunststofsoort heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Wij adviseren u graag welk type kunststof het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.
 

Kunststof putten in alle uitvoeringen en maten

Dat is het voordeel van kunststof lassen en het maatwerk wat wij leveren. Wij kunnen alle uitvoeringen en afmetingen in kleine of grote oplagen produceren. De techniek van kunststof lassen staat ons toe op een zeer flexibele wijze kunststof producten te vervaardigen. Heeft u een eenmalige opdracht voor een specifieke kunststof put? Geen probleem, net zoals wij klaar staan voor een serieproductie van gelijksoortige of afwijkende kunststof putten. Alles kan en wij verwelkomen u altijd graag als klant.
 

Prijzen op maat gemaakte kunststof putten

Scherpe prijzen, snelle prijsopgaven en altijd een hoogwaardige kwaliteit, daar staan wij voor. Wij kunnen dat ook waarmaken door onze jarenlange ervaring in de vervaardiging van kunststof producten en onze kennis van kunststof putten. Het voordeel van kunststof lassen als constructiewijze is dat wij ook voor kleine oplagen zeer scherp kunnen calculeren.
 

Maatwerk in kunststof putten

Echt maatwerk in de vervaardiging van kunststof putten, dat is wat wij bieden aan onze klanten. Of het nu gaat om afwijkende maten, speciale uitvoeringen en wensen, u zegt het maar, Kunststof Lastechniek Verbakel kan u altijd een passende oplossing bieden.
 

Kunststof Lastechniek Verbakel: uw partner in kunststof lassen

Laat ons uw partner zijn voor het vervaardigen van uw producten in kunststof. Met een jarenlange ervaring in het kunststof lassen van PE en PP maken wij uw kunststof producten en apparaten in stuk- of serieproductie.
Neem contact op voor advies of een scherpe offerte